vissza vissza a listához

ZAKOPANE - KRAKKÓ - TUTAJOZÁS - AUSCHWITZ..

 

 

 

 

Időpont:    áprilistól - novemberig  csoportoknak egész évben
Útvonal:    Budapest - Krakkó -Zakopane - Besztercebánya - Budapest

(1.300 km)

Utazás:    Autóbusszal
Szállás, elhelyezés:    3 éj Zakopanéban, magán panzióban (4 nap/3 éj)
Ellátás:    3 x reggeli 3 x vacsora
Idegenvezetés:    végig a program alatt
Részvételi díj:    39. 900 Ft/fő  
Egyágyas felár:    11. 700 Ft

1. nap:
Indulás:
6:00- kor a csoport által kért helyszínről.
Folyamatos utazással érkezés a Dunajechez (Sromowce Wyzne), ahol tutajokban ülve "lecsorgunk" a festői szépségű Pieniny-i hegység csúcsai között (kb. 3 órás program). A program időjárásfüggő, rossz idő esetén módosulhat. Majd ebédelési lehetőség Szczawnicán. Megérkezés Zakopanéba www.zakopaneonline.pl a délutáni órákban, szobák elfoglalása, majd szabadprogram. Kirándulás a Gubalówka hegyi-vasúthoz, visszafele libegőzés, a hegytetőn bob-pálya stb. Ezt követően sétálóutca, sajtpiac (vásárlási lehetőség), Visszaérkezés a szálláshelyre az esti órákban. Vacsora után fakultatív vízi-vidámpark www.aquapark.zakopane.pl


2. nap:
Reggeli után kirándulás Krakkóba. www.krakow.pl Krakkói gyalogos városnézésünket a Wawel és a Székesegyház épületének megtekintésével kezdjük (kb. 2 órás program), majd a Ryneken a Szűz Mária templom, és a Posztócsarnok következik (kb.2 óra). Szabadprogram. Majd továbbutazás a Wieliczkai sóbányához, mely 1978 óta az Unesco világörökség része. www.kopalnia.pl A bánya látogatása (3 óra) után visszaindulás a szálláshelyre az esti órákban, vacsora.


3. nap:
Reggeli után utazás Oswiecimbe. A történelembe Auschwitz - Birkenau ként vonult be. www.auschwitz.org.plA láger múzeumok végigjárása után (4 óra) Visszaindulás a szálláshelyre. Útközben megállunk Wadowiceben, II. János Pál szülőházánál. Az esti órákban visszaérkezés, vacsora.


4. nap:
Reggeli után, szálláshelyek elhagyása (09.00), majd indulás Budapestre az Árva Váralja, Besztercebánya útvonalon. Hazaérkezés a kora esti órákban.

 

Ajánlott költőpénz belépőkre: kb. 150 zloty
A részvételi díj tartalmazza: a szállásköltséget a megadott ellátással, az autóbuszos utazás költségeit és az idegenvezetést az autóbuszon. A szállás panzióban van, törülközőt vinni kell!
A részvételi díj nem tartalmazza: a belépőjegyeket, melyek a helyszínen fizetendők és a BBP- biztosítást, mely irodáinkban megköthetők.
Árainkat 280 Ft = 1 € árfolyamig tudjuk garantálni!


ÉLMÉNYEKBEN GAZDAG UTAZÁST, KELLEMES KIKAPCSOLÓDÁST KÍVÁNUNK! 


Jelentkezni:

e-mail: info@lecsotours.hu
vagy: 06-30-222-00-31

 

zakopane
         

lengyel utak | last minute | nyaralás | belföldi utak | buszok

lecsotours.hu

© 2011. minden jog fenntartva